DIU – lite kul

januari 23, 2009 | 5 Comments

Idag fick jag se, tack vare IT-mamman  att DIU länkat till hennes och min blogg. Jösses, tänkte jag först, men sedan blev jag allt lite stolt. Roligt att det man skriver blir läst. Precis samma känsla som våra elever känner när det finns en mottagare till det de producerar i skolan. Det är klart att alla vill känna att det finns en mening med det man skriver, att någon läser, och att någon kommenterar. Det är just det som är det fina med bloggandet. Och att man knyter kontakter i vårt annars så ensamma arbete ute i kommunerna.

Men att bli läst av fler mottagare ger också en liten puff i sidan att skriva vettigt och innehållsrikt. Det är även det ett mål vi har i skolan, att eleverna ska känna en meningsfullhet att skapa och producera med stolthet och engagemang. Och med mottagare utanför skolan är chansen större att nå de målet.

P.S. Börjar fundera över att byta namn på bloggen nu när den blir mer och mer läst, vad tycker ni? D.S.