Smartklubben

maj 8, 2009 | 2 Comments

Igår åkte jag och Fröken T till Smartklubbsmöte i Göteborg. Mötet hölls i ett konferensrum på ett hotell. Och när vi kom till receptionen fick frågade vi efter var Smartklubbsmötet skulle vara. Det låter som en klubb för smarta människor, och det är det på sätt och vis. Men inte smarta på det sätt som man kan tro om man inte arbetar i skolans värld. Smartklubben är en klubb för Smartboardsanvändare. Undrar egentligen vad hon i receptionen tänkte att det var för möte. 😉

Det var tredje gången vi var på en träff i Smartklubben, och det är alltid lika trevligt. Alexandra och Jörgen är alltid lika duktiga och trevliga att lyssna på. De kommer alltid med bra tips, tankar och idéer.

Stolt fick jag vara igår också. Fröken T blev belönad med en bok och applåd för att tre av hennes smartboardslektionen ligger på tio i topplistan på Smartklubben, och för att hennes Äventyrsspel ligger som nummer 1. Hon är så duktig!