Nya utmaningar, eller inte?

augusti 7, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nya utmaningar, eller inte?

Igår tog semestern slut och arbetet kom igång igen. Idag känns semestern långt borta, full fart framåt mot nya utmaningar. Igår satt jag på ITPF på mitt gamla vanliga kontor, idag sitter jag på Kronan i ett av mina nya kontor och på torsdag tror jag att jag ska göra en visit till mitt andra nya kontor, på Hjortmosseskolan.
Med andra ord, jag har nytt jobb. 🙂
Jag ska ha kvar min titel IT-pedagog (ett tag till i alla fall) fast har stora glädjen att ha fått ett nytt jobb som IT-pedagog/Skolutvecklare på ett skolområde här i Trollhättan. Många sökande och jag blev utvald! Wow! Under hösten är jag kvar 30 % på mitt gamla jobb, Unikumansvarig, PIM-ansvarig och Skolledar-IT-medlem. Resten av tiden blir på mitt nya jobb. Nu ska vi utveckla skolorna och förskolorna på Centrala området, jag och mina rektorer. I januari blir det på heltid.
THIS IS GOING TO BE FUN!