PIM – avslut

juli 2, 2013 | Kommentarer inaktiverade för PIM – avslut

I slutet av maj hade vi vår sista PIM-gala för nivå 4 och 5 här i Trollhättan. De sista PIM-seminarierna är också klara. Kvar är bara några avslutande frågor. Hur ska vi göra med alla fina PIM-3 filmer? Det är synd att inte ta dem tillvara på något sätt. Jag måste nog höra mig för hur andra kommuner gjort för att få lite idéer. Eller är det kanske bara så att jag har svårt att låta gamla saker vara där de hör hemma? Hmm…. ska fundera lite till.

PIM har betytt mycket för Trollhättan. Det har ibland varit blod, svett och tårar men mest glädje och kunskapskapande. Vi hade definitivt inte befunnit oss där vi är idag om vi inte arbetat med PIM. En del hade det men inte den stora lärargruppen i sin helhet. PIM har hjälpt oss höja lägstanivån. Det är viktigt för våra elevers måluppfyllelse.

Tack Skolverket för PIM, en av de bästa kompetensutvecklingarna ni gjort. 🙂

PIM_banner_090203